Betolarille kolme merkittävää ISO-sertifikaattia

8.10.2021

Bureau Veritas on myöntänyt Betolarille ISO 9001:2015 laatusertifikaatin, ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatin sekä ISO 45001:2015 työterveys- ja työturvallisuussertifikaatin.

Tarja Niemelin, HR, Laatu- ja kehityspäällikkö

 

”Olemme ylpeitä Bureau Veritaksen myöntämistä ISO-sertifikaateista, jotka viestivät positiivisella tavalla toimintamme luotettavuudesta ja vastuullisuudesta. Nämä ovat samalla hieno osoitus saumattomasta tiimityöskentelystämme eri osa-alueiden jatkuvaksi kehittämiseksi. Kaikessa toiminnassamme painotamme ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä”, kertoo Betolarin laatu- ja kehityspäällikkö Tarja Niemelin.

ISO 9001 -laatustandardin mukaisesti kehitämme jatkuvasti kehitys- ja tuotantoprosessejamme ja toimintatapojamme parantaaksemme tuotteidemme ja palveluittemme laatua ja kestävän kehityksen mukaisia ympäristön pilaantumisen ehkäiseviä ratkaisuja. Ratkaisuillamme kehitetään, jalostetaan ja tuotetaan teollisuuden tuotannon sivuvirroista ympäristöystävällisiä tuotteita rakennus- ja kaivosteollisuuden käyttöön.

ISO 14001 -ympäristöstandardi sekä ISO 45001 -työterveys- ja työturvallisuusstandardi varmistavat sen, että parannamme jatkuvasti ja vastuullisesti yrityksemme ympäristö- ja turvallisuustoiminnan käytäntöjä.  Lisäämme myös systemaattisesti henkilöstön ympäristö- ja turvallisuustietoisuutta.

”ISO-standardien myötä Betolar on valmis myös kansainväliseen toimintaympäristöön, jossa laatuvaatimukset ovat korkealla. Tavoitteemme on olla alan halutuin yhteistyökumppani ja rakennusteollisuuden vihreän murroksen mahdollistaja”, Niemelin painottaa.